Sijoittaminen Costa del Solissa

 

Kiinteistöihin ja/tai liiketoimintayrityksiin sijoittamisessa on useita etuja Costa del Solissa:

Pääoman arvonnousu.

”Poimi ja miksaa”-tyyppinen lähestymistapa sijoitukseen – kysy meiltä!

Hyvän liiketoimintakonseptin tai kehityshankkeen tuotto.

Vuokran tuottopotentiaali.

Erittäin alhaiset korot.

Vankka perusrakenne.

Hyvä ja nykyaikainen oikeudellinen turva teidän suojaksenne.

Samalla voitte nauttia kiinteistöstänne ja saada tuottoja.

 

Kuten me kaikki tiedämme, nykyään pankissa muhivat rahat ilman tuottoa, koska pankkien korot ovat olemattomat tai alhaisimmalla tasolla kuin koskaan aikaisemmin. Sijoittaminen kiinteistöihin Costa del Solissa muodostaa vankan sijoituksen perustan, vieläpä hyvällä tuotolla. Kiinteistöjen hinnat, erityisesti Marbellassa ja lähialueilla, ovat nousseet tasaisesti viime vuosina ja tarjoavat houkuttelevan sijoitusvaihtoehdon sekä vuokratuottojen että pääoman kasvun suhteen.

Miksi minun sijoittaisin Costa del Soliin?

Viikoittain julkaistaan lukuisia artikkeleita ja raportteja Marbellan rakentamis- ja kiinteistömarkkinoiden terveydestä sekä Costa Del Solin erittäin tärkeästä ”feel good- tekijä”, joka on etusijalla Costa del Solissa. Rannikon talous on palautunut talousvaikeuksien jälkeen, joka johtui vuoden 2008 talousromahduksesta. Nousun myötä kulttuuri, turvallisuus ja maasto-olosuhteet ovat kaikki ovat nousseet oikealle tasolle.
 
Costa Del Solin tiedotusraporttien yhteenveto osoittaa, että kaikkialla on laajaa kasvua, jota tukevat tilastot. Tilastot koskevat kasvua, laajentumista ja optimismia lähes kaikilla aloilla, rakentamisesta kiinteistöjen myyntiin sekä turistilukemiin.
 
Optimismi on selvää, ja julkisten menojen sekä kaikentyyppisten yksityisten investointihankkeiden lisätessä kasvua me Marley Properties Marbellassa autamme ilolla teitä saavuttamaan ainutlaatuisen visionne Costa del Solissa todeksi. Autamme teitä visioidenne ja unelmienne toteuttamisessa.

Kultainen Viisumi Espanja

Me Marley Properties Marbellassa suosittelemme vain parhaita lakimiehiä. Tämä on erittäin tärkeää, kun haetaan uutta oleskelulupaa ‘New Residence Permit’ Espanjassa, joka tunnetaan myös nimellä ”Kultainen Viisumi”. Kultainen viisumin on mahdollinen, jos oleskelet Espanjassa yli 180 päivää vuodessa.
 
Kultainen viisumilaki tuli voimaan 30. syyskuuta 2013, ja se on kaikille ulkomaalisille hyödyksi. Saadakseen kultaisen viisumin – joka ei ainoastaan anna oikeutta elää Espanjassa, vaan myös matkustaa kaikkien Schengenin sopimusmaiden läpi – täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:

– Kiinteistösijoituksia vähintään 500 000€ arvosta.
– Todistus sairausvakuutuksesta.
– Todiste siitä, että pystytte rahallisesti tukemaan perhettänne ja kiinteistöjänne Espanjassa.
– Puhdas rikosrekisteri.

Usein kysytyt kysymykset kultaisesta viisumista

– Voinko ostaa useita kiinteistöjä, joiden yhteinen arvo on yli minimiarvon? KYLLÄ

– Voinko pyytää kiinnityksen minimin ylittävän summalle? KYLLÄ

– Voivatko puolisot eri nimissä ostaa minimiarvon verran? Tässä tapauksessa kumpikaan osapuoli ei olisi oikeutettu, koska molempien osuus olisi 50 prosenttia, joka tarkoittaa 1 000 000€ sijoitusta. MUTTA jos perheen päämies pystyy osoittamaan sitoutumisensa tukemaan muita perheenjäseniä sponsorointikirjeen kautta, muiden perheenjäsenien asumislupa voidaan saada, myös vanhemman, joka tarvitsee tukea.

– Jos ostan maa-alueen ilman kiinteistöä ja olen tallettanut vähintään tarvittavan määrän, saanko siten asumisluvan? EI – saat sen vasta kauppasopimuksen saamisen jälkeen.

– Voinko saada asumislupaan tarvittavan ostoarvon ulkomailla asuvan yrityksen kautta? KYLLÄ – niin kauan kuin olette enemmistöosakas.

– Voinko toimittaa hakemuksen hankinnasta, joka toteutettiin ennen kuin vuoden 2013 laki astui voimaan? Kyllä, tätä tarkastellaan takautuvasti.

– Mitkä ovat määräajat hakemuksille? Ei ole määräaikaa.

– Kuinka kauan oleskelulupa kestää? Aluksi vuoden. Sen jälkeen, edellyttäen ettei olosuhteet ole muuttuneet, lupa uudistetaan joka toinen vuosi.

Muut edut::

– Nopeampi ensimmäisen oleskeluajan käsittely, kun vertaa muihin vaihtoehtoihin.

– Prosessin uudistamin kestää noin 20 päivää – mikä on erittäin yksinkertainen prosessi.

– Espanjassa ei ole tarvetta oleskella tietyn ajanjakson ajan, vähintään kerran oleskelulupahakemuksen aikana.

– Asut verotuksellisesti kotimaassasi, kun oleskelette Espanjassa alle 180 päivää vuodessa

For more detailed information about investment possibilities on the Costa del Sol, please contact us today.

We speak English, Spanish, Swedish and Finnish. Please fill in the form on the right and we will get in touch with you promptly.

Book investor trip

Pin It on Pinterest

Share This